Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ INTERNET ΤΩΡΑ! (ΠΕΡΙ ΖΥΡΙΖΑ)

Χθές είδαμε τον ΣΥΡΙΖΑ να θριαμβεύει παρ'όλη την λάσπη που έχει δεχθεί τα τελευταία 5χρόνια!

 (B.KOUROSAWA SPEAKING)

Θα γράψω λοιπόν 2 πράγματα για την λάσπη που δέχθηκε αυτό το κόμμα (οτι θυμάμαι αυτη τη στιγμή δηλ γιατί είναι βάλτος και οχι απλά λάσπη όλα αυτά που έχουν πει και κάνει κατά του ΣΥΡΙΖΑ)

Θυμηθείτε λοιπόν. 
Κάθε φορά που γινόντουσαν επεισόδια κάτω στην Αθήνα, κατηγορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα μίντια tv-radio οτι τα υποκινεί!. Ακολούθησε το σημείο που αηδιασμένος παρακολουθούσα ένα κόμμα του 4% να δέχεται επίθεση απο ΟΛΟΥΣ τους αρχηγούς κομμάτων, ακόμα και απο την σταθερή αριστερά!!! (περυσι μίλησαν για πρώτη φορά μετά απο τοσα χρόνια οι παπαγάλοι για τα προβοκάτσια απο ασφαλίτες που κάνουν επίθεση σε μπάτσους.Τους οποίους με τη σειρά τους, τους προστατεύει το ΠΑΜΕ! αλλά αυτό ειναι μιά άλλη ιστορία).

 Θυμηθείτε τους άνδρες των ΜΑΤ στα δύο χρόνια απο τον θάνατο του 14χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου  με χυδαίο αλλά και ανησυχητικό υβρεολόγιο να απευθήνονται στα μέλη της νεολαίας του ΣΥΝ που βρίσκονταν στον πρώτο όροφο των γραφείων τους, λέγοντάς τους ότι θα βρεθούν στη θέση του δολοφονημένου Αλέξανδρου, ότι 'θα έχουμε και άλλον 15 χρόνο νεκρό, κλώτσαγαν την πόρτα και χτυπούσαν τα κουδούνια ουρλιάζοντας ότι θα 'ανέβουν πάνω και θα κάνουν τη γιάφκα(!) λίμπα, κραύγαζαν “Ζήτω ο Άδωνις Γεωργιάδης” και εθνικιστικούς ύμνους.Το ίδιο σκηνικό ακολούθησε και μετά την αλλαγή βάρδιας, με την νέα διμοιρία να συνεχίζει από εκεί που άφησε η προηγούμενη, φανερώνοντας ότι δεν πρόκειται απλώς για κάποιους… «θερμοκέφαλους» αλλά για την τακτική που συνειδητά επέλεξε η αστυνομική και πολιτική ηγεσία να ακολουθήσει.

Θυμηθείτε κάθε φορά που βουλευτής πασοκ-νδ έτρωγε κράξιμο στους δρόμους και στα ΜΜΕ, πάλι κατηγορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ  για αντιδημοκρατικές ενέργειες  και οτι στερούν την ελευθερία της έκφρασης απο τους απατεώνες που μας κυβερνούσαν.
Θυμηθείτε τη «γραμμή Πάγκαλου» που υιοθέτησαν επίσημα κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ κατά του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται πίσω από φαινόμενα προπηλακισμού κατά υπουργών και κυβερνητικών βουλευτών

 Θυμηθείτε την πρωτοφανή επίθεση που εξαπέλυσε το ΚΚΕ, με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο της Δημοκρατίας. που έκανε λόγο για «πανικόβλητη» ηγεσία που μπροστά στην άνοδο του ταξικού εργατικού - λαϊκού κινήματος, επιχειρεί να καλλιεργήσει στο λαό το φόβο!!! και  επιβεβαιώνε ότι οι σχέσεις των δύο κομμάτων της Αριστεράς, "βρίσκονται στο χειρότερο σημείο τους".

Θυμηθείτε τα γκάλοπ των παπαγάλων εδω και 2 μήνες που είχανε λυσάξει με την νέα δημοκρατία σταθερή πάνω απο 24% και το πασοκ πάνω απο 17%.

Μέχρι και οτι υποκινούν Άγγλους τουρίστες-ταραχοποιούς στα Μάλλια ακούσαμε! Lol

Πραγματικά ειναι τόσα πολλά που δεν πρόκειται να τα θυμηθώ και να τα γράψω σε αυτο το άρθρο!.

Δείτε λοιπόν.

Αν κοιτάξετε τα χθεσινά αποτελέσματα. 
O ΣΥΡΙΖΑ στις ηλικίες κάτω των 50 είναι πάνω απο τη νέα δημ. 3-4 μονάδες με ποσοστό άνω του 21-22%!.
Μετά έρχεται το χάσμα γενεών.
Στις ηλικίες  25-34 δηλ τη νέα γενιά, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τσουνάμι οργής!.
Ο δικομματισμός πέφτει στο 10%!!! και ο ΖΥΡΙΖΑ εκτοξέυεται!.

Να λοιπόν πως αλλάζει και επηρεάζει όλο το πολιτικό σύστημα το αγαπημένο κουτάκι(TV) του μπαρμπαθωμά και της κυρα Κατίνας. Χωρίς να πάρουμε χαμπάρι τίποτα και χωρίς να μπορούμε να αντιδράσουμε (γιατι που να καταλάβει ο μπαρμπαθωμάς οτι οι Πρετεντέρηδες, οι Τέλογλου, και όλα αυτά τα κατακάθια των μίντια για να είναι πάνω τα κόμματα τους,  γαμιούνται κάθε μέρα απο το πρωί μέχρι το βράδυ επι μήνες και χρόνια οτι θα τρώμε πέτρες, οτι έρχεται οικονομική καταστροφή, θέλουμε μνημόνιο κτλ) καθορίζουν το μέλλον της χώρας εδώ και δεκαετίες.

Τόσες μέρες φωνάζαμε "πάρτε απο τους παππούδες τις ταυτότητες", τώρα θα λέμε και "πέτα το χαζοκούτι τους απ'το παράθυρο"!!.

Το νέο σύνθημα πάντως πρέπει να είναι: 

ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ INTERNET ΤΩΡΑ!


 B.KOUROSAWA SPEAKING