Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...ΣΤΗ ΝΕΟΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...ΣΤΗ ΝΕΟΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

Παρόλες τις πιέσεις που δέχτηκαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ  τόσο απο επιχειρηματικά και τραπεζικά συμφέροντα  όσο και απο τους ίδιους τους δανειστές μας και το ΔΝΤ, δεν επιτέυχθει ο σχηματισμός μιας νέας κυβέρνησης δοσιλόγων που μόνο στόχο θα είχε τη διασφάλιση των συμφερόντων τους και των κερδών τους.
Με τις νέες εκλογές που θα διεξαχθούν στα μέσα Ιουνίου, ο λαός μας έχει τη μοναδική ιστορική ευκαιρία να βάλει τέλος μια και καλή σε μια ολόκληρη εποχή  αυτη της μεταπολίτευσης και να γυρίσει σελίδα στην ιστορία, γράφοντας τις πρώτες παραγράφους της νεοπολίτευσης.
Και σε αυτή τη χρονική συγκυρία, η αριστερά βγαίνει μπροστά θέλοντας να αναλάβει τα ηνία.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ανελέητη επίθεση απο το σύνολο των media σε ολο τον αντιμνημονιακό χώρο με πέρα για πέρα ψεύτικα τρομολαγνικά και εσχατολογικά επιχειρήματα όπως η επιστροφή της χώρας στη δραχμή, η χρεοκοπία μας, η ολοκληρωτική καταστροφή του τόπου και άλλα τέτοια...


ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝ...ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ.
Έτσι μας κατάντησαν οι αλήτες μόνο μέσα σε 2 χρόνια!


ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΦΤΩΧΙΑ.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΚΕΨΗ.

ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΠΛΕΟΝ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 2012 ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ....Ή ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΜΑΥΡΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.