Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Όταν ο Τσοχατζόπουλος ήθελε να χώσει 270.000€ στο tromaktiko για να αθωωθεί!

Κρίμα βρε Άκη, δεν τα κατάφερες!


 Ποιός είναι ο περίφημος δημοσιογράφος "Νίκος" που έταζε λαγούς με πετραχίλια στον Τσοχατζόπουλο μετάξυ άλλων και προσπάθεια αθώωσης του μέσα απο το tromaktiko; 


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ:

Μια επιστολή που βρέθηκε  στο προσωπικό αρχείο του Ακη Τσοχατζόπουλου δείχνει τον τρόπο που δρούσαν και εξακολουθούν να δρουν πολλοί «δημοσιογράφοι». Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο δημοσιογράφος «Νίκος» ζητούσε μόνο για την δική του αμοιβή του 15.000 ευρώ το μήνα για «18μηνη συνεργασία», σύνολο δηλαδή 270.000 ευρώ! Για την υπόλοιπη «ομάδα εργασίας» είχε προβλεφθεί άλλο κονδύλι και είχε υπάρξει συνολική πρόταση για την επικοινωνιακή υποστήριξη του Τσοχατζόπουλου και τον εξωραϊσμό του προφίλ του στην κοινή γνώμη με τη διενέργεια σφυγμομετρήσεων και κατευθυνόμενο θέμα τις «σκευωρίες κατά πολιτικών από συγκεκριμένα συμφέροντα». Επίσης είχε προβλεφθεί και ποσό που θα έπρεπε να διατεθεί για «τη διαχείριση κρίσεων»!

Διαβάστε τι αναφέρει η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

«Αγαπητέ Άκη,

Σε συνέχεια της χθεσινής μας συζήτησης, σε ό, τι αφορά τον τομέα της επικοινωνιακής σου υποστήριξης, η πρώτη πρόταση-προσχέδιο σου έχει ήδη κατατεθεί. Όπως σου είπα και χθες, στη συζήτηση που είχαμε, στην πρόταση αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται η δική μου αμοιβή και του συνεργάτη μου.

Το χρονικό πλαίσιο προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μας, δηλαδή η αποκατάστασή σου, θεωρούμε ότι είναι 18 μήνες, βάσει ιδιωτικού συμφωνητικού, το οποίο θα υπογράψουμε με φυσικό ή νομικό πρόσωπο το οποίο εσύ θα μας υποδείξεις.

Από την ομάδα εργασίας μόνον εγώ θα έρχομαι σε επαφή μαζί σου, οποτεδήποτε χρειάζεται, και μαζί θα αποφασίζουμε τα βήματα-ενέργειες που θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Γνωρίζεις κι εσύ, όπως κι εμείς, ότι το συγκεκριμένο έργο-αποστολή έχει ιδιαίτερες δυσκολίες. Παρόλα αυτά και με βάση την εμπειρία που έχουμε, είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα.

Η μηνιαία αμοιβή μας (εμένα και του συνεργάτη μου) θα ανέρχεται στο ποσό των 15.000 ευρώ ανά μήνα καθαρά για το οποίο θα εκδίδουμε και ανάλογα παραστατικά.

Ήτοι, για 18μηνη συνεργασία: 15.000 ευρώ / μήνα x 18 μήνες = 270.000 ευρώ.

Με την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού και την έναρξη της συνεργασίας μας, θα πρέπει να μας καταβληθεί το 30% του συνόλου ως προκαταβολή. Επίσης θα πρέπει να μας ενημερώσεις για το ποσό το οποίο προτίθεσαι να μας διαθέσεις σχετικά με τη διαχείριση κρίσεων για το ανωτέρω χρονικό διάστημα.

Φιλικά,

Νίκος»

Διαβάστε και το ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

 Σύμφωνα με το προσχέδιο του «Νίκου», για την επικοινωνιακή υποστήριξη του Ακη Τσοχατζόπουλου προτείνονταν τα εξής:

-Τακτική παραπολιτική παρουσία στα έντυπα:

«Αδέσμευτος Τύπος»

«ΑΞΙΑ»

«Το Ποντίκι»

«Βραδινή»

«Λόγος»

«Παρασκευή+13»

«Καρφί»

«Παρασκήνιο»

«Παρών»

«Εξπρές»

«Ναυτεμπορική»

«Δημοκρατία»

«Ελεύθερος Τύπος»

(Γίνεται λόγος για ένα παραπολιτικό σχόλιο ανά 20ήμερο)

-Συνέντευξη στην εφημερίδα «Καθημερινή», όποτε υπάρξει σχετικό αίτημα (θετική παρουσία).

-Ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρουσίας σε σειρά ενημερωτικών sites - blogs από δύο φοιτητές πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, οι οποίοι θα προωθούν συγκεκριμένες θέσεις τόσο στα συγκεκριμένα sites-blogs όσο και στα social media.

Προτείνονται οι ιστοσελίδες:

tro-ma-ktiko.blogspot.com

Press-gr.blogspot.com

citypress.gr.blogspot.com

zoomnews.gr

tsiliadoros.blogspot.com

kripsinos.blogspot.com

taxalia.blospot.com (το πρώτο στη Θεσσαλονίκη),

newsbomb.gr

newscode.gr

voria.gr (το δεύτερο στη Θεσσαλονίκη)

i-reporter.blogspot.com,

Greece-salonica.blogspot.com

Προτείνονται επίσης, (σύμφωνα με το προσχέδιο πρότασης του «Νίκου»):

-60 δίκτυα στα social media, (facebook, twitter, κλπ),

-Δύο κεντρικά παραπολιτικά στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» μέχρι την 30ή Μαΐου

-Ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» σχετικά με την κατάρρευση της σκευωρίας κατά Α.Τ.

-Ένα άρθρο στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» σχετικά με την εξέλιξη του θέματος του Α.Τ. μετά τον θόρυβο που προεκλήθη (προτεινόμενη περίοδος 2011)

-Συνεχής θετική αρθρογραφία στη «Free Bess» (εφημερίδα Θεσσαλονίκης «Καρφίτσα»).

-Δημοσκόπηση της εταιρείας Alco (εναλλακτικά της εταιρείας Rass). Στο πλαίσιο ευρύτερης δημοσκόπησης με συγκεκριμένο ερώτημα για «τα πολιτικά παιχνίδια και τις σκευωρίες κατά πολιτικών από συγκεκριμένα συμφέροντα». (Προτεινόμενη περίοδος Μάιος-Ιούνιος 2011).

Το «Πλάνο πολιτικής παρέμβασης» για να αντιστρέψει το κλίμα η «ομάδα του Νίκου» συνοψιζόταν στο εξής:

 «Ο θόρυβος κατά Α.Τ. προκλήθηκε από συγκεκριμένα συμφέροντα, προκειμένου να εμφανιστούν πρόσωπα της σημερινής ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ως εκείνα τα πρόσωπα, που έκοψαν τον ομφάλιο λώρο με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Η δικαστική διερεύνηση δεν απέδωσε κάτι, μέχρι σήμερα».

Τέλος υπάρχει και οικονομική πρόταση όπου: «Προτείνεται οικονομική συνεργασία 7.000 ευρώ / μήνα κατόπιν συμφωνητικού (δεν περιλαμβάνονται οι δύο δημοσκοπήσεις αξίας 8.000 ευρώ και οι δύο)

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ TROMAKTIKΟ:
 

Με το θέμα δεν θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα αφού έχουμε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ σε καθημερινή βάση μέσα απο τις αναρτήσεις μας, οτι δεν ΧΑΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ και κυρίως σε αυτούς που 38 χρόνια φάγανε τα λεφτά του Ελληνικού λαού και είναι ακόμη έξω. Είναι λογικό ο "Νίκος" να ήθελε μέσω του No1 σε επισκεψιμότητα blog της Ελλάδας αλλά και μέσω άλλων blogs και sites να προσπαθήσει να βγάλει λάδι τον Άκη.

Δεν γνωρίζουμε τι κατάφερε με τους υπόλοιπους που αναφέρονται στην επιστολή του, αλλά μέσω του tromaktiko οχι και πολλά όπως θα δείτε απο τις δεκάδες αναρτήσεις μας που στην κυριολεξία σκίζαμε τον διαπλεκόμενο Άκη και την παρέα του:

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, οι off-shore, ο Φουάντ και τα 16,2 εκατ. φράγκα

ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Ο άνθρωπος που πίστεψε ότι θα γινόταν βασιλιάς 

Άσματα Φυλ-Ακης: "Έντε λα μιζαδόρ ντε πολιτίκ..."

Μόνο ο Άκης στη φυλακή; Και οι άλλοι διακοπές;

«Καίει» το ημερολόγιο του Άκη: O «boskos», το εκατομμύριο και ο … «μεσολαβητής» 

Ο Άκης σκόπευε να αγοράσει οικόπεδο στο Βερολίνο έναντι 4,6 εκ. ευρώ!

Γιατί μας το έκρυβε ΚΑΙ ΑΥΤΟ ο Άκης; Που βρήκε τα χρήματα για την αγορά; Πόσο στοίχισε το οικόπεδο; 

Το ΠΑΚ, το ΠΑΣΟΚ, η ματαιοδοξία και ο Άκης

Καθώς και εκατοντάδες άλλες αναρτήσεις για το ποιόν του Τσοχατζόπουλου όλα αυτά τα χρόνια: Δείτε ΕΔΩ

Ποιός είναι όμως ο περίφημος δημοσιογράφος "Νίκος";

Δεν είμαστε σίγουροι ακόμη, αλλά δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να το βρει κανείς. Άλλωστε όλα τα ονόματα των δημοσιογράφων που είχαν ατελείωτες συναντήσεις με τον Τσοχατζόπουλο φαίνονται απο το ημερολόγιο του.

Ενας εξ αυτών και ο Δήμος Βερύκιος με πάνω απο 30 προσωπικές συναντήσεις σύμφωνα με το ημερολόγιο του Άκη. Ας θυμηθούμε όμως και τι έλεγε πρόσφατα απο το ραδιόφωνο που εργάζετε:

http://www.youtube.com/watch?v=hUdy6TQiOxw#t=2m50s

Η ουσία είναι οτι δεν υπάρχει ούτε μόνο ένας Άκης ούτε μόνο ενας "Νίκος". Είναι εκατοντάδες-χιλιάδες αυτοί και το διεφθαρμένο σύστημα που έχει χτιστεί τόσα χρόνια και θέλει να ξαναβρεθεί στην εξουσία, προσπαθεί να τους βγάλει λάδι (μέσω ψευτο-εξεταστικών επιτροπών). 

Μην ξεχνάμε άλλωστε οτι ΟΛΑ αυτά τα στοιχεία τα είχαν στη διάθεση τους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ το 2004 και όμως τον αθώωσαν πανηγυρικά! Η ουσία είναι να βρεθούν επιτέλους κάποιοι άνθρωποι είτε απο την πολιτική, είτε απο την δικαιοσύνη και να αποκαλύψουν ΟΛΟ αυτό το σάπιο υπόβραθο της Ελληνικής κοινωνίας, κλείνοντας όλα τα λαμόγια στη φυλακή για τα εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού.

 

 Πηγή-NEWSNOW