Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ!

Ήρθε η ώρα του εμφυλίου στις εσωτερικές προεδρίες όλων των σταθερών Ελληνικών κομμάτων-εταιρειών (εκτος του Καμμένου ο οποίος είναι ιδρυτής του κόμματος του)

B.Kourosawa speaking 

Ας δούμε λοιπόν πόσο καλά η άβολα κάθονται, και πόσο σταθεροί είναι οι ηγέτες των Ελληνικών κομμάτων στίς προεδρίες τους! 


Μετρητής σταθερότητας:

10/10-Βράχος
9/10-Καθοδηγητής
8/10-Σταθερός
7/10-Πορεία τουλάχιστον 4 ετών
6/10-Εμπνέει μόνο τους γύρω του
5/10-Να σώσουμε ότι προλαβαίνουμε
4/10-Μπάζει νερά η βάρκα
3/10-Κωλοτούμπας
2/10-Ασυνεπής
1/10-Κατηγορία Γ.Α.Π. Καθυστερημένος(για κλοτσιές-επικίνδυνος για το κόμμα και την χώρα του)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Η ΝΔ άρχισε να καταρρέει μετά τη(μάλλον εκβιαστική) αποχώρηση του καραμανλή το 2009. 

Το κόμμα ("κατάφερε" σε 5 μόλις χρόνια να σπαταλήσει οτι είχαμε σπαταλήσει σε 30 χρόνια σαν κράτος 74-04, και να διπλασιάσει το χρέος!) έγινε άνω κάτω με τα τών εκλογών, και υπήρχαν 3 υποψήφια πρόσωπα για την προεδρία απο τα οποία τα 2  σχεδόν πάντα λειτουργούσαν αυτόνομα απο τις γραμμές του κόμματος(ο μέν Σαμαράς έκανε το ανήκουστο πριν 20 χρόνια και πρόδωσε το κόμμα του με αποτέλεσμα να ξαναπάρει να ηνία της χώρας το ΠΑΣΟΚ το 1993, και να τα κρατήσει 11 ολόκληρα χρόνια.(!), και η δέ Ντόρα παιδί του μπαμπά απο το 1985 και μετά  πρωτοστατούσε πάντα στις αντικαραμανλικές η Μητσοτακικές έδρες και απόψεις του κόμματος, διεκδικώνταςς πάντα βέβαια το ανώτερο εσωτερικό αξίωμα) οπότε και στην πραγματικότητα το κόμμα δεν συνήλθε ποτέ! 
Ο Σαμαράς έκανε τραγικά λάθη αυτα τα 2 χρόνια δείχνοντας τρομερή ασυνέπεια με τις κωλοτούμπες του σε πολλά θέματα και ιδιαίτερα στα του μνημονίου. 
Τα ποσοστά των εκλογών ειναι τόσο τραγικά που πρέπει να γυρίσεις 50 χρόνια πίσω για να συναντήσεις τέτοια αποσυσπείρωση στην δεξιά, και ο ίδιος με την συμπεριφορά του και την σημερινή τάση του προς τα άκρα, δείχνει οτι τελικά δέν του κόβει καθόλου οπότε και είναι ανίκανος οχι να γίνει πρωθυπουργός, αλλα και να ηγηθεί της ίδιας παράταξης του. "Μέχρι ΠΟΛ.ΑΝ. και πολ' του ήτάν"! 
Η Ντόρα είναι έτοιμη!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ vs ΝΔ: 1,5/10


ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: Περίεργη περίπτωση. Η εκτίναξη των ποσοστών του κόμματος επετεύχθει σε ένα πολύ μικρο χρονικό διάστημα λιγο μεγαλύτερο απο αυτό του Καμμένου με την μόνη διαφορά οτι δεν ειναι καινούριο κόμμα. 

Ο Τσίπρας δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά μάλλον φαντάζει ως η μόνη λύση για όλους τους "άστεγους" απο ηγέτες και κομματικά κεντρόους-κεντροαριστερούς-αριστερούς-κομμουνιστές μετά και την διάλυση του ΠΑΣΟΚ, και τη μόνιμη τριτοκομματικοπροστατευτική οπισθοδρομική πολιτική του ΚΚΕ. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενας συνασπισμός κομμάτων, και οργανώσεων με κυρίως κομμουνιστικές και ΠΑΣΟΚ 70s ιδεολογίες, και όχι απλά αριστερές όπως δηλώνουν(την τραμπάλα αυτή την συναντάμε και στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ βέβαια), και τα οποία λόγω διαφορετικότητας των απόψεων τους πολλές φορές μπερδέυουν, και κατηγορούνται οτι φάσκουν και αντιφάσκουν στις ξύλινες συζητήσεις με τους αντιπάλους πολιτικούς, και τους παπαγάλους στα παράθυρα, και στα τραπέζια των καναλιών. 
Το τρομερό  βέβαια με τον Τσίπρα είναι οτι η λάσπη και η προπαγάνδα που του κάνουν τα τελευταία 3 χρόνια του ανεβάζει συνεχώς τα ποσοστά! 

Αν αρχίσουμε να μιλάμε για πρωτιές, θα τελειώσουμε άυριο. 60 χρόνια είχαμε να δούμε την αριστερά τόσο ψηλά, και 50 χρόνια είχαμε να δούμε τόση λάσπη, προπαγάνδα, και ψέμα προς ένα "νόμιμο" κόμμα(απο την δεκαετία του 60 με τα πυρά κατά της ένωσης κέντρου) το οποίο ήταν μόνο στο 4% και φάνταζε απειλή(!)  (το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο χουντικο)! Απίστευτα πράγματα ακουγόντουσαν και συνεχίζουν. 
Τέσπα στο κόμμα του πάντως είναι καθοδηγητής και μόνο αν σκεφτείς τις συνιστώσες που κουμαντάρει και οτι είναι εναντίον του όλη η πολιτική Ελλάδα και όλη η Ευρώπη! 

Αν καταφέρει λοιπόν να κάνει κυβέρνηση .... πραγματικα δεν ξέρω τι θα γίνει. Σηκώνω τα χερια λόγω άγνοιας!

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ vs ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: 9/10



ΠΑ.ΣΟ.Κ.: Πραγματικά, τι να πώ;. O Γ.Α.Π. έχει σπάσει τα ρεκόρ, τα κοντέρ, τους μετρητές iq, το φράγμα του ήχου, βάζα, τηλεοράσεις, τα νέυρα μας, ταρχίδια μας, το ΠΑΣΟΚ, την Ελλάδα, κάτω η χούντα ναι στη φούντα! 
Ο άνθρωπος κατάφερε να διαλύσει την εταιρεία του πατέρα του σε 2 χρόνια(!). Το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησε απο τα 38 χρόνια της μεταπολίτευσης τα 21, και κάνενας δεν μπορούσε να φανταστεί το 2009 τι ετοιμαζόταν να κάνει αυτο το σαίνι. 
Ο Βενιζέλος πήρε τα αποκαίδια που δημιούργησε ο ίδιος με τον ΓΑΠ και όλους τους καθυστερημένους εκει μέσα και προσπαθεί να πείσει οτί δέν θα μας πηδήξουν αλλο, οτι δεν θα ξαναβαρέσουν οι μπάτσοι γέρους και παιδιά, οτι δεν θα ξαναενεργοποιήσουν το παρακράτος(χρυσή αυγή-ασφαλίτες) κτλ.
Το ΠΑΣΟΚ είναι σε τόσο άσχημη και βρώμικη έσωτερικη κατάσταση(κοντέυει και η ΝΔ να γίνει έτσι) που η μόνη λυση μάλλον είναι η διάσπαση(εκτος και αν είμαστε τοσο μλκες και τους ξαναψοφίσουμε) 
Δέν περιγράφω αλλο!
ΕΥΑΓΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ vs ΠΑ.ΣΟ.Κ. 5/10



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: Ο Καμμένος κανονικά δεν θα έπρεπε να μιλάει και πολύ γιατί είχε συμμετοχή σε πολλά, και ήταν στη ΝΔ 18χρόνια, αλλα νομίζω προέχουν άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή και κυρίως να μην γίνει κωλοτούμπας σε περίπτωση που πέσουν τα ποσοστά του. 
Πάντως δεν είναι απίθανο να ηγηθεί της δεξιάς μελλοντικά είτε με το κόμμα του είτε με τη ΝΔ. 
Να σας πώ την αλήθεια δεν ξέρω και πολλά και δεν μπορώ να πω τι καλό και τι κακό έχει κάνει. 

Αυτή πάντως είναι η δεξιά πλευρά του "οσοι πιστοί κατα του μνημονίου.... προσέλθετε". 
Στο κόμμα τουι θα έχει πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο γιατί είναι ιδρυτής.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ vs Α.ΕΛΛΗΝΕΣ 10/10



Κ.Κ.Ε. Μέχρι και σε ένα τόσο "αργόστροφο" κόμμα κάποτε αρχίζουν να τρίζουν οι καρέκλες (κάθε 25-40χρονια). 
Για το Κ.Κ.Ε. δεν θα πω τίποτα γιατί τα ξέρουμε. Δέν έχει αλλάξει καθόλου. Νομίζω όμως οτι η αφοσίωση έχει και τα όρια της και σίγουρα μέσα στο κόμμμα θα έχουν αρχίσει οι γκρίνιες για την Παπαρήγα. 
Τωρά ποιος θα την αντικαταστήσει...;. 

Μια ενωμένη αριστερά ισως!

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ vs Κ.Κ.Ε. 6.5/10



Η Ελλάδα περνάει μεγάλη κρίση λόγω ανικανότητας, ασυνέπειας, και διαφθοράς των κομμάτων τα οποία ετοιμάζουν(κυρίως ΠΑΣΟΚ-ΝΔ φυσικά) νέους εσωτερικούς εμφυλίους. 
Ο Έλληνας πέρα απ'το οτι πεινάει, έχει μπερδευτεί και δεν ξέρει τι να κάνει. 
Πάντως συνεχίζω να λέω "πέτα το χαζοκούτι(TV) απ'το παράθυρο", και "βάλε στον παππού internet τώρα". 

Δεν περιμένουμε ξαφνικά να αλλάξουνε πρός το καλό τα κόμματα αλλά τουλάχιστον μπορούμε να αλλάξουμε εμείς!
Το τι είναι καλύτερο το αποφασίζει ο καθένας μόνος του.

 Πάντως οτι και να ψηφίσετε απλά σκεφτείτε το λίγο καλύτερα, και σκεφτείτε και τoυς συνανθρώπους σας.



B.Kourosawa