Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΦΟΙ!

Αλλόκοτη εμφάνιση
Η αλλόκοτη εμφάνιση του Καντάφι στο τηλεοπτικό του διάγγελμα δεν περιγράφεται με λόγια. Πάντως, μια παρατήρησή του ήταν απόλυτα λογική:
O Μουαμάρ Καντάφι είπε πως οι διαδηλωτές είναι νέοι που παίρνουν ναρκωτικά. Νομίζω πως έχει απόλυτο δίκιο - όλοι οι Λίβυοι πρέπει να είναι ναρκομανείς.
 
Ο μόνος τρόπος να αντέχεις να έχεις 42 χρόνια ηγέτη της χώρας σου τον Καντάφι είναι να πέσεις στα ναρκωτικά.
 Στα βαριά


Ένας μεγάλος πατριώτης! 
Μετά την εξέγερση στη Λιβύη, όλοι κατηγόρησαν τον Μουαμάρ Καντάφι επειδή στρατολόγησε μισθοφόρους από αφρικανικές χώρες και τους έδωσε εντολή να πυροβολούν τους Λίβυους διαδηλωτές. Όλοι αυτοί κάνουν ένα πολύ μεγάλο λάθος. 
Η κίνηση του Μουαμάρ Καντάφι να στρατολογήσει μισθοφόρους από άλλες χώρες αποδεικνύει περίτρανα πως ο Λίβυος ηγέτης είναι ένας μεγάλος πατριώτης.
 
Ο Μουαμάρ Καντάφι δεν ήθελε να σκοτώνουν οι Λίβυοι τους Λίβυους, οπότε έβαλε ξένους να σκοτώνουν τους Λίβυους.
Αν ο Καντάφι χρησιμοποιούσε Λίβυους στρατιώτες για να σκοτώνουν τους Λίβυους διαδηλωτές, θα υπήρχε εμφύλιος πόλεμος στη Λιβύη. Χρησιμοποιώντας τους μισθοφόρους, ο Καντάφι απέτρεψε τον εμφύλιο πόλεμο.

Βέβαια, το ιδανικό θα ήταν να χρησιμοποιούσαν και οι αντικυβερνητικοί μισθοφόρους – αν συνέβαινε αυτό, οι μισθοφόροι του Καντάφι θα πολεμούσαν τους αντικυβερνητικούς μισθοφόρους και ο λαός της Λιβύης δεν θα λέρωνε τα χέρια του με αδελφικό αίμα!

Είναι τραγικό να σκοτώνει ο αδελφός τον αδελφό!

Αν στον ελληνικό εμφύλιο είχαν συμμετάσχει μόνο μισθοφόροι, δεν θα είχε χυθεί ελληνικό αίμα και ο ελληνικός λαός θα προχωρούσε αδελφωμένος, χωρίς να φέρει επί δεκαετίες τα σκληρά τραύματα του εμφυλίου πολέμου!
ψσσσσσσσσσ!!!!!



Πουλάει τρέλα!
Σε άλλο Γαλαξία!
Πεπεισμένος ότι θα επικρατήσει των αντιπάλων του εμφανίστηκε ο Μουαμάρ Καντάφι σε συνέντευξη που έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας στο απεσταλμένο του BBC στην Λιβύη. O Καντάφι δήλωσε ότι "ο λαός τον αγαπάει και θα δώσει και τη ζωή του για να τον προστατέψει"! Αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει την Λιβύη και τόνισε ότι αισθάνεται "προδομένος" από τους ηγέτες στην Δύση που δημοσίως ζήτησαν την απομάκρυνση του.
Νωρίτερα υπουργοί Εξωτερικών από πολλές χώρες καταδίκασαν τις επιθέσεις άοπλους πολίτες, ενώ η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον τόνισε ότι ο Καντάφι "πρέπει να φύγει τώρα"!
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης στην Τρίπολη με τον Τζέρεμι Μπόουεν του BBC, ο λίβυος ηγέτης κατηγόρησε την Δύση ότι εγκατέλειψε την Λιβύη και είπε ότι οι δυτικοί ηγέτες "δεν έχουν ηθική" και ότι αποσκοπούν να κατακτήσουν τη χώρα του.
Όταν ρωτήθηκε εάν θα παραιτηθεί, απάντησε ότι δεν έχει να παραιτηθεί από κάποιο αξίωμα και τόνισε ότι η εξουσία ανήκει στο λαό. Κατηγόρησε τους διαδηλωτές ότι βγήκαν στους δρόμους υπό την επήρεια ναρκωτικών που προμήθευσε η αλ-Κάιντα
Συγκρούσεις κοντά στην πρωτεύουσα
Η 41χρονη εξουσία του Καντάφι πνέει τα λοίσθια. Οι αντικαθεστωτικοί διαδηλωτές έχουν υπό τον έλεγχο τους την ανατολική Λιβύη και σημαντικές πόλεις στα δυτικά. Οι ταραχές συνεχίζονται στα περίχωρα της Τρίπολης, καθώς και στην κοντινή πόλη Μιζουράτα.

Η Μιζουράτα βρίσκεται σε απόσταση 200 χιλιομέτρων από τη λιβυκή πρωτεύουσα. «Ένα αεροσκάφος κατερρίφθη σήμερα το πρωί ενώ είχε ανοίξει πυρ εναντίον του τοπικού ραδιοσταθμού. Διαδηλωτές συνέλαβαν το πλήρωμά του», δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας. 
 

«Η μάχη για τον έλεγχο της στρατιωτικής αεροπορικής βάσης (κοντά στη Μιζουράτα) άρχισε αργά τη νύχτα και συνεχίζεται. Οι δυνάμεις του Καντάφι ελέγχουν μόνο ένα μικρό τμήμα της βάσης. Διαδηλωτές ελέγχουν ένα μεγάλο μέρος της βάσης αυτής, όπου υπάρχουν πυρομαχικά».
«Η Μιζουράτα εξακολουθεί να βρίσκεται υπό τον έλεγχο των διαδηλωτών», πρόσθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας.
Οι δυνάμεις των αντικαθεστωτικών στην πόλη Ζαουίγια, 50 χιλιόμετρα δυτικά της Τρίπολης, δήλωσαν ότι δύναμη δύο χιλιάδων πιστών στον Καντάφι έχουν περικυκλώσει την πόλη.
 Ξαφνικά μέσα σε 2 μήνες δεν τον υποστηρίζει κανένα λαμόγιο!
Ξένες κυβερνήσεις, εν τω μεταξύ, εντείνουν τις πιέσεις στο Μουαμάρ Καντάφι να αποχωρήσει. Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ επέβαλε κυρώσεις εναντίον της λιβυκής ηγεσίας.
Από την πλευρά της, η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον είπε ότι η Ουάσινγκτον «απλώνει το χέρι σε πολλούς διαφορετικούς Λίβυους στα ανατολικά», όπου μεγάλες περιοχές τελούν υπό τον έλεγχο των αντικαθεστωτικών.
 ΣΩΠΑ! ΤΙ ΠΟΝΟΨΥΧΟΣ ΛΑΟΣ!
Απολογισμός
 Περίπου 2.000 νεκροί και 100.000 μετανάστες