Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΣΕ!, ΖΗΤΩ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"!. Η ΠΟΙΑ;

36 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ; 

(ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ)

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.


ΑΛΛΟΙ ΜΕ 2 ΚΑΙ 3 ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 3 ΓΕΝΕΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ, ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΡΓΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΗΛΙΟ!!!!

ΣΤΗΝ "ΕΠΕΤΕΙΟ" ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ 36ΕΤΙΑΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ. 

  ΕΦΤΑΣΕ  Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ 7 ΓΕΝΕΕΣ. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΑΘΩΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!! ΑΙΣΧΟΣ!
Σας έχει γράψει ήδη η ιστορία προδότες-λωποδύτες!.Αυτοί που σήμερα σας αθωώσανε (αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ), θέλουν στόματα κλειστά!
 ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ!
Για νέο μας το λέτε?. Το ήξεραν όλοι απο πέρυσι. Και ο Γιωργάκης κ οι ευρω(πέοι).Και εσύ ΜΑΛΑΚΑ Έλληνα κοιμάσαι!. Αντε τώρα να ψηφίσεις τον ΨΙΝΑΚΗ μπάς και σώσει την ΑΘΗΝΑ!, δες και τις ωραίες σου προπαγανδιστικές ειδήσεις, κάτσε να αποβλακωθείς με κανα BIG BROTHER και βούλωστο!. Δεν σου αξίζει κάτι αλλο!.ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ!
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ φωνάζει ο Καρατζαφύρερ οπως και ο Παπαδόπουλος κάποτε και 400.000 πατριώτες τον τιμούν με την ψήφο τους! Αφου τα βράδια κοιμάστε ήσυχοι, εμάς τι λόγος μας πέφτει?. 
                                             ΦΑΣΙΣΤΕΣ!