Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!

HOLY AKIS!
Έλληνες πολίτες μαζεύτηκαν κάτω από το ΜΕΓΑΡΟ του Άκη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και τον αποθέωσαν για την ανιδιοτελή προσφορά του στη χώρα.



Γύρισαν την πλάτη τους στον Παρθενώνα!
Οι πορωμένοι θαυμαστές, μπορούν να κάνουν τα πάντα για τον s(akis)!

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας των πολιτών έξω από την οικία του Άκη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου συνέβη κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν.


Όταν κάποιος περπατάει στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το βλέμμα του στρέφεται μοιραία στην Ακρόπολη. Ίσως ρίξει μια ματιά στα όμορφα νεοκλασικά αλλά η προσοχή του και η φωτογραφική του μηχανή είναι στραμμένες στον Ιερό Βράχο.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατάφερε κάτι μοναδικό: κατάφερε να κάνει μερικές εκατοντάδες Έλληνες να έχουν γυρίσει την πλάτη τους στον Παρθενώνα και να κοιτάνε το σπίτι του επί μια ώρα.

Πίσω από τις κουρτίνες, ο Άκης Τσοχατζόπουλος απολάμβανε τη δόξα του και ατένιζε την Ακρόπολη με υπεροψία, ενώ κάποια στιγμή η υπηρέτρια τον άκουσε να λέει "Νενίκηκά σε Περικλή!"
 
 

Μετά τον Άκη σειρά έχουν: Σημίτης, Λαλιώτης, Καραμανλής, Πάγκαλος, Παπακωνσταντίνου, Ρουσόπουλος, Μαντούβαλος, Βουλγαράκης, Τσιτουρίδης, Βαρβιτσιώτης, Μαγγίνας, Λιάπης

Μπορεί να μην ακούσατε κάτι στα μεγάλα κανάλια, να μη διαβάσατε εκτενή άρθρα στις εφημείδες, κάτι όμως θα πήρατε είδηση αν σερφάρετε στο ανεξάρτητο Ίντερνετ.
 
Την επόμενη Πέμπτη, στις 3 Μαρτίου, το απόγευμα ό κ. Κολλάτος(οργανωτής) και όσοι βρέθηκαν στο σπίτι του κ. Τσοχατζόπουλου θα επισκεφθούν το σπίτι του κ. Σημίτη στο Κολωνάκι για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά. «Όπως πήγαμε στον κ. Τσοχατζόπουλο Θα πάμε και στον κ. Σημίτη και μετά και σε άλλους. Δεν μπορεί να μην πάμε στον Καραμανλή ή στον Πάγκαλο που λέει όλα αυτά τα προκλητικά και που θέλει τώρα να κατεβάσει ως διάδοχο του στην πολιτική τη γυναίκα του. Όπως δεν γίνεται να μη διαμαρτυρηθούμε και έξω από το σπίτι του Ρουσόπουλου».

Όπως είπε ο κ. Κολλάτος, η συγκέντρωση δεν ήταν οργανωμένη και αυτό φάνηκε γιατί όσο περνούσε η ώρα μαζευόταν όλο και περισσότερος κόσμος στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. «Στην αρχή ήμασταν λίγοι, όσο περνούσε η ώρα όμως περαστικοί αλλά και άλλοι άνθρωποι που τελείωναν τη δουλειά τους ήρθαν για να φωνάξουν ειρηνικά για τα κλεμμένα χρήματα τους».




Ο Πάγκαλος έφαγε κράξιμο στο Παρίσι! 
Η πραγματικότητα αποδεικνύεται πολύ σκληρή για τον κ. Πάγκαλο, όταν βρίσκεται έξω από το στούντιο του Mega και την τρυφερή αγκαλιά του Γιάννη Πρετεντέρη.  

Οι αποδοκιμασίες στον κ. Πάγκαλο στο Παρίσι έρχονται λίγες μόνο ημέρες μετά από την αποδοκιμασία του Γιώργου Παπανδρέου από Έλληνες φοιτητές στο Βερολίνο. Οι Έλληνες φοιτητές παρευρίσκονταν στην εκδήλωση, για να ενημερώσουν Έλληνες και Γάλλους για την κατάσταση των απεργών πείνας και για την ανυποχώρητη στάση της κυβέρνησης.

Η χούντα του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται λιγότερο έξυπνη από τη χούντα των συνταγματαρχών – ο Παπαδόπουλος και ο Παττακός δεν πήγαιναν σε εκδηλώσεις σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, γιατί ήξεραν πως θα πέσει το γιαούρτι σύννεφο.

Η ιδανική λύση για να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα τα στελέχη της χούντας του ΠΑΣΟΚ -όταν πηγαίνουν σε πανεπιστήμια του εξωτερικού- είναι να συνοδεύονται από καμιά δεκαριά διμοιρίες των ΜΑΤ που θα πετούν χημικά στους φοιτητές, θα τους συλλαμβάνουν και θα τους κάνουν μαύρους στο ξύλο.


Όσο για τον Κώστα Γαβρά –στον οποίο ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση στην οποία παρευρέθη ο κ. Πάγκαλος-, ας πρόσεχε. Το «Ζ» γυρίστηκε τη δεκαετία του ’60, όταν ήταν της μόδας η αντίσταση και αυτά τα θέματα «πουλούσαν» και συγκινούσαν τα πλήθη. Τώρα γίνεται και πάλι της μόδας η αντίσταση –στη ζωή, όχι στο σινεμά-, αλλά ο κ. Γαβράς είναι πια ένας χορτασμένος και ηλικιωμένος άνθρωπος που έχει φίλους ανθρώπους σαν τον Θεόδωρο Πάγκαλο.

Περαστικά του!