Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

CNN - ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!

Αντί να μπει ο Πύργος του Άιφελ, που είναι πρώτος στην λίστα με τους πιθανότερους στόχους των τρομοκρατών!


Η οδηγία εκδίδεται μετά από τις πληροφορίες ότι η αλ Κάιντα σχεδιάζει τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Μεγάλης Βρετανίας, το CNN επέλεξε τον Παρθενώνα για να "ντύσει" την είδηση στην.. ιστοσελίδα του.

Στη λεζάντα της φωτγραφίας γράφει : "Οι ΗΠΑ προειδοποιούν τους Αμερικανούς στην Ευρώπη να είναι προσεκτικοί σε δημόσιους χώρους όπως τουριστικά αξιοθέατα και αεροδρόμια".

- Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο πύργος του Άιφελ στο Παρίσι, ή ο κεντρικός σταθμός του Βερολίνου, περιλαμβάνονται μεταξύ των πολυσύχναστων σημείων στην Ευρώπη στον κατάλογο των πιθανών στόχων τρομοκρατικών επιθέσεων, που περιήλθε στα χέρια των δυτικών μυστικών υπηρεσιών, μεταδίδει το Fox News, επικαλούμενο υπεύθυνες πηγές.

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, ο κατάλογος διοχετεύθηκε από έναν «γερμανο-πακιστανό υπήκοο, ο οποίος ανακρίνεται στην αμερικανική βάση Μπαγκράμ στο Αφγανιστάν».

Το Fox News προσθέτει πως η αυτή η πληροφορία έχει επιβεβαιωθεί από ανώτερα στελέχη δυτικών μυστικών υπηρεσιών.



Στον κατάλογο αυτό, σύμφωνα με το δίκτυο, περιλαμβάνονται το πολυτελές ξενοδοχείο Άντλον, κοντά στην πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο, ο πύργος της τηλεόρασης στην Αλεξάντερπλατζ, επίσης στη γερμανική πρωτεύουσα, καθώς και ο καθεδρικός ναός της Νοτρ-Νταμ στο Παρίσι.

«Αξιωματούχος τόνισε επίσης πως έχει ενισχυθεί η ασφάλεια γύρω από τη βρετανική βασιλική οικογένεια», τονίζει το Fox News.

Χθες, οι ΗΠΑ εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία για τους υπηκόους τους στην Ευρώπη για «πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις», καλώντας τους να είναι προσεκτικοί στα δημόσια σημεία, έπειτα από τη δημοσίευση των πληροφοριών για αποτραπείσες επιθέσεις. 


Πηγή-sarotiko