Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

ΑΛΗΤΕΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

Παρακρατικοί σε αγαστή συνεργασία με αστυνομικούς των ΜΑΤ!
 
Κρατώντας λοστάρια και φορώντας μάσκες, συνέδραμαν τους ένστολους στη σύλληψη του στελέχους της οργάνωσης ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Σ. Καυκαλά, στο Σύνταγμα.

Αν και οι μπάτσοι, συντροφιά με τους παρακρατικούς, αντίκριζαν έναν 65χρονο άνθρωπο, συμπεριφέρθηκαν με απίστευτη βιαιότητα, σέρνοντάς τον έως το ορμητήριό τους, στη Βουλή.

Παρακολουθώντας καρέ καρέ το video που ακολουθεί, ο παρατηρητής αντιλαμβάνεται την άμεση σχέση των παρακρατικών με τους αστυνομικούς. Οι παρακρατικοί συμπεριφέρονται ως μπαχαλάκηδες που λαμβάνουν μέρος στα επεισόδια. Ένας από αυτούς κρατά σιδερένιο λοστό.
 

Μετά τον εντοπισμό και σύλληψη του Καυκαλά, οι άνδρες των ΜΑΤ συζητούν με τους παρακρατικούς. 
Στη συνέχεια, τους προστατεύουν και τους οδηγούν προς τη Βουλή. 
Δύο λεπτά αργότερα, οι ίδιοι οι άνδρες των ΜΑΤ ανοίγουν το κιγκλίδωμα και προσφέρουν καταφύγιο στους παρακρατικούς εντός του φυλασσόμενου χώρου στη δεξιά πλευρά του Αγνώστου Στρατιώτη. 
Πίσω τους ακριβώς δύο άνδρες των ΜΑΤ σέρνουν τον Σ. Καυκαλά και τον οδηγούν επίσης πίσω από τα κιγκλιδώματα. Ο παρατηρητής παρακολουθεί τους παρακρατικούς να συζητούν φιλικότατα με τους αστυνομικούς.

 
Αυτό είναι το αποκαλυπτικό video που αποδεικνύει το πώς έδρασαν το τελευταίο 48ωρο οι παρακρατικοί, φορώντας κουκούλες, στην πλατεία Συντάγματος. Επιβεβαιώνει, δε, με τον πλέον σαφή τρόπο εκείνους που κατήγγειλαν εξαρχής το πώς συνεργάστηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις καταστολής, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, με παρακρατικούς σε διατεταγμένη υπηρεσία.
ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 155 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 
ΝΑΙ 155
ΟΧΙ 138
ΠΑΡΟΝ 5
 

ΈΓΙΝΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ", ΕΙΠΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ…ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

  Ως το "πρώτο δείγμα αξιοπιστίας" ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης του eurogroup την Κυριακή, εκτίμησε την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος από την Βουλή, ο  χοντρός.

    Ο  χοντρός, μιλώντας σε δημοσιογράφους ξένων ΜΜΕ που τον "πολιόρκησαν" την ώρα που αποχωρούσε από τη Βουλή, μετά την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου, τόνισε: "Έγινε ένα σημαντικό βήμα. Αύριο θα γίνει και το δεύτερο βήμα (σ.σ.: με την ψήφιση του εφαρμοστικού νόμου), για να πάω την Κυριακή στο eurogroup, με ισχυρά δείγματα αξιοπιστίας της χώρας".


ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ…Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ