Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΞΕΝΟ VIDEO ΤΟΥ 1928! ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!

 Κινητό τηλέφωνο σε ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν, με τίτλο "Το τσίρκο", που γυρίστηκε το 1928 ?

Σύμφωνα με έναν Ιρλανδό σκηνοθέτη, σε αυτήν εμφανίζεται μία γυναίκα να... μιλάει στο κινητό της τηλέφωνο!!!! 

"Αν και η ταινία είναι τόσο παλιά, είμαι μάλλον ο πρώτος που παρατήρησε ότι στις πρώτες κιόλας σκηνές, συμβαίνει κάτι εντελώς ασυνήθιστο", δήλωσε οΤζόρτζ Κλάρκ στο FoxNews.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο επίμαχο πλάνο, εμφανίζεται μία εύσωμη γυναίκα, η οποία φοράει παλτό και το αριστερό της χέρι είναι σε τέτοια θέση που δίνει την εντύπωση ότι μιλάει στο κινητό της! Φυσικά κάτι τέτοιο είναι αδύνατο για το 1928, άρα oι πιθανότερες εξήγησεις είναι:

1. η γυναίκα απλώς... πιάνει το αυτί της ενδεχομένως για να το προφυλάξει από το κρύο με κάποιο κάλυμμα

2. προσπαθεί να κρύψει το πρόσωπό της για να μην την καταγράψει η κάμερα - αν δεν είναι ηθοποιός αλλά μία περαστική από τον τόπο των γυρισμάτων!


Ο Ιρλανδός σκηνοθέτης όμως έχει μία εντελώς διαφορετική εξήγηση: "Το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω- κι ας ακουστεί εντελώς γελοίο σε μερικούς ανθρώπους - είναι ότι πρόκειται για χρονοταξιδιώτη που ταξίδεψε από το μέλλον πίσω στο 1928 και πιάστηκε κατά λάθος από την κάμερα", δηλώνει με σιγουριά!
 

Read more...

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΙΡΛΑΝΔΙΑ VS ΕΛΛΑΔΑ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ!

 Δεν είμαστε ίδια με την Ιρλανδία κι αν σε πρώτη ανάγνωση μοιάζει ότι μας συμφέρει και μας παρηγορεί το γεγονός πως κι άλλες χώρες έχουν προβλήματα!
 Η ουσία είναι πως μακροχρόνια μάλλον πιο δύσκολη την κάνει τη δική μας κατάσταση. Όταν οι υπόλοιποι θα κληθούν να πληρώσουν για περισσότερους του ενός χρεωμένους, σίγουρα θα είναι πολύ πιο αυστηροί στην επιμονή τους να εφαρμοστούν οι όροι που μας έχουν επιβάλλει.


Οι Ιρλανδοί έχουν τράπεζες που γκρεμίζονται γιατί χορήγησαν επισφαλή δάνεια, κυρίως σε οικοδομές
Το δικό μας το πρόβλημα είναι πως το κράτος έχει ασύλληπτα υπερχρεωθεί. 
Δανειζόμενο δισεκατομμύρια τα οποία έχει κατασπαταλήσει σε αεριτζήδικες κρατικές και ημικρατικές εταιρίες με εκατοντάδες υπαλλήλους, που μόνη τους δουλειά είναι πώς θα πάρουν κι άλλα επιδόματα, θα εξασφαλίσουν συντάξεις, και στην ουσία θα κάνουν τη ζωή μας πιο δύσκολη, όποτε τους έχουμε ανάγκη.


Η Ιρλανδία, σύμφωνα με διαβεβαιώσεις της Κυβέρνησής της, έχει καλύψει τις δανειακές της ανάγκες μέχρι τα μέσα του 2011
Η Ελλάδα θα μπορούσε να καλύψει τις υπόλοιπες δανειακές ανάγκες της χρονιάς εάν απορροφούσε από τις αγορές τα διαθέσιμα κεφάλαια που υπερκάλυπταν τις εκδόσεις ομολόγων μέχρι τις αρχές Απριλίου (33,7 δισ. ευρώ).


Η δημοσιονομική προσαρμογή στην Ιρλανδία αναμένεται να προσεγγίσει τα 15 δισ. ευρώ την τετραετία 2011-2014 (με μέτρα ύψους περίπου 6 δισ. ευρώ εντός του 2011)
Η δημοσιονομική προσαρμογή στην Ελλάδα θα υπερβεί τα 30 δισ. ευρώ την ίδια περίοδο (με μέτρα ύψους 14 δισ. ευρώ μόνο για το 2011)


Η προσφυγή της Ιρλανδίας στο Μηχανισμό Στήριξης επιδιώχθηκε από Ευρωπαϊκές χώρες, εντός και εκτός ευρωζώνης
Με πιο σημαντικό το θέμα της φορολόγησης των επιχειρήσεων στην Ιρλανδία. Χαρακτηριστικά, η Βρετανική εφημερίδα Guardian αναφέρει ότι η προσφυγή στο Μηχανισμό «για την Ιρλανδία είναι καταστροφή, για άλλους όμως είναι ευκαιρία».


Τέτοιοι όμως λόγοι δεν υπήρξαν στην περίπτωση της Ελλάδας

Σημειώστε πως η μεγάλη αντίρρηση των Ιρλανδών στο δικό τους «μνημόνιο» δεν είναι να μην κοπεί ο 13ος μισθός, αλλά να μην ανέβει ο χαμηλότατος συντελεστής φορολογίας του «κεφαλαίου» και των επιχειρήσεων!


Read more...

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΣΕ!, ΖΗΤΩ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"!. Η ΠΟΙΑ;

36 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ; 

(ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ)
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.


ΑΛΛΟΙ ΜΕ 2 ΚΑΙ 3 ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 3 ΓΕΝΕΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ, ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΡΓΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΗΛΙΟ!!!!

ΣΤΗΝ "ΕΠΕΤΕΙΟ" ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ 36ΕΤΙΑΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ. 

  ΕΦΤΑΣΕ  Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ 7 ΓΕΝΕΕΣ. 



ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΑΘΩΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!! ΑΙΣΧΟΣ!
Σας έχει γράψει ήδη η ιστορία προδότες-λωποδύτες!.Αυτοί που σήμερα σας αθωώσανε (αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ), θέλουν στόματα κλειστά!




 ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ!
Για νέο μας το λέτε?. Το ήξεραν όλοι απο πέρυσι. Και ο Γιωργάκης κ οι ευρω(πέοι).Και εσύ ΜΑΛΑΚΑ Έλληνα κοιμάσαι!. Αντε τώρα να ψηφίσεις τον ΨΙΝΑΚΗ μπάς και σώσει την ΑΘΗΝΑ!, δες και τις ωραίες σου προπαγανδιστικές ειδήσεις, κάτσε να αποβλακωθείς με κανα BIG BROTHER και βούλωστο!. Δεν σου αξίζει κάτι αλλο!.



ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ!
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ φωνάζει ο Καρατζαφύρερ οπως και ο Παπαδόπουλος κάποτε και 400.000 πατριώτες τον τιμούν με την ψήφο τους! Αφου τα βράδια κοιμάστε ήσυχοι, εμάς τι λόγος μας πέφτει?. 
                                             ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

Read more...

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Μ Α Υ Ρ Ο !. ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΜΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ. ΘΑ ΜΑΥΡΙΖΕΙΣ!

Δηλαδή αντί να σταυρώνεις αυτούς που θέλεις, θα πηγαίνεις στην κάλπη και θα αρχίζεις να σβήνεις με μαύρο χοντρό μαρκαδόρο ονόματα που δεν θέλεις να βγουν!

 Θα τους πετάς στον εκλογικό κουβά, θα τους στέλνεις σπίτι τους: Όχι αυτός, όχι εκείνος, όχι η άλλη, όχι η παραπέρα!
 
ΜΑΥΡΟ στους άχρηστους, στους πονηρούς, στους ΨΕΥΤΕΣ, στους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ, στους παρτάκηδες, στους βολεψάκηδες, στους κλέφτες!

Μαύρο για να χαθούν από τα κοινά, να εξαφανιστούν από την (πολύτιμη ακόμα) ζωή μας, και να μην τους βρίσκεις (τους χαμένους!) ούτε… με το Google!


Δεν είμαι, φυσικά, κατά των εκλογών. Δεν πιστεύω στο «αν οι εκλογές έλυναν προβλήματα θα ήταν παράνομες». Απογοητευμένος είμαι για τη μορφή που έχουν πάρει στη χώρα μας.


                               Τα άπαντα του Φώσκολου 
Εδώ έχουν γίνει βουλευτές ηθοποιοί μόνο και μόνο επειδή… διέπρεψαν σε έναν και μοναδικό ασήμαντο τηλεοπτικό ρόλο. Βασικό τους εφόδιο για ψηφοθηρία η αποστήθιση κειμένων του Φώσκολου.

Οι προεκλογικές περίοδοι ήταν πάντα στην Ελλάδα φολκλορικές παραστάσεις. Και στις αυτοδιοικητικές εκλογές εξελίσσονταν σε λαϊκά πανηγύρια. Αντιαισθητικά, με πολύ κιτς και περισσότερο ύφος του στιλ «μπορώ και εγώ να γίνω δημοτικός άρχοντας». 



                    Κάθε οικογένεια και υποψήφιος
Στις δημοτικές κάθε οικογένεια έχει κι ένα υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, κάθε οικοδομικό τετράγωνο κι έναν υποψήφιο δήμαρχο, κάθε γειτονιά κι έναν υποψήφιο περιφερειάρχη.

Χιονίζει χαρτί. Ιλουστρασιόν πολύχρωμο, ακριβό, χαρτί, με υποσχέσεις από το παρελθόν ξεπαγωμένες στα μικροκύματα μιας ακατάσχετης κενολογίας. Σύμφωνοι, δεν μπορεί να είναι όλοι οι υποψήφιοι ευκαιρισάκηδες, μπαγάσηδες, τενεκέδες άδειοι και ξεγάνωτοι. Αλλά ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ! Και ξεχύνονται με πάκα τα φέιγ βολάν στα χέρια, κατακλύζοντας με υλικό για σκουπίδια τις λαϊκές αγορές, τις εισόδους πολυκατοικιών, τους καθαριστήρες αυτοκινήτων. Βουλώνουν υπονόμους με τη χαρτούρα, τρέχουν ολόκληρες αγέλες και επαιτούν ψήφους.

Σε περιόδους οικονομικής κρίσης, κάποιοι είδαν την πιθανή εκλογή τους διέξοδο και το δημαρχιλίκι επάγγελμα! Άκουσα ξαφνικά σε ραδιοφωνική συνέντευξη έναν συνάδελφο, του πολιτικού ρεπορτάζ, και τρελάθηκα από το ξάφνιασμα. Είχα την… ύψιστη εμπειρία να γνωρίσω από κοντά τις ελιγμοειδείς ικανότητές του. Ένα κομματικό θραύσμα που εξοστρακίζεται από ρουσφέτι σε ρουσφέτι, σταλμένος να δουλέψει από εφημερίδα σε εφημερίδα και να μετάσχει από επιτροπή σε επιτροπή, πάντα με την κονκάρδα του κόμματος.



                      Πώς ρητόρευε ο μπαγάσας!
Υποψήφιος «κάτι» είναι – νομίζω δήμαρχος. Προβαλλόταν ως νέος, άφθαρτος, άτεγκτος πολιτικός. Ορμητικός ποταμός που θα ξεπλύνει την κόπρο του Αυγείου στον Δήμο. Επιδίωξε, είπε, για πρώτη φορά τη συμμετοχή του στα κοινά. Ψέμα! «Ψέματα!» φώναξα πλησιάζοντας το πρόσωπό μου στο ηχείο του ραδιοφώνου. «Ψέματα ρε σεις, μην τον ακούτε!».

Παλάβωσα και ωρυόμουν λες και θα έφτανε η φωνή μου στο στούντιο: «Έχει ξανακατέβει σε βουλευτικές ο ζήτουλας. Ψάχνεται, στριφογυρίζει, κάνει δήθεν φιλίες. Και τρέχει να γραπωθεί στο φορτωμένο κάρο της πολιτικής, όπως όπως για να βολευτεί», τους φώναζα. 



             ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ!
Θέλω αυριο να πάμε να ψηφίσουμε τους καλύτερους, Τους αγνούς. Αυτούς που προτάσσουν το «εμείς» και θάβουν μέσα τους το «εγώ». Υπάρχουν; Υπάρχουν!. Δηλαδή, μπορεί και να υπάρχουν!

Αλλά η πορεία μας για να τους βρούμε περνάει μέσα από οδυνηρά στραπατσαρίσματα της εμπιστοσύνης μας. Και πάνω από τρικλοποδιές που μας βάζουν οι συμπεριφορές άλλων. 

Τις προάλλες έμαθα ότι ένας γνωστός μου αποφάσισε ξαφνικά, στα ώριμά του, να γίνει δημοτικός σύμβουλος. Βόμβα! Αυτός που δεν είχε ενδιαφερθεί τριάντα χρόνια θα ενδιαφερόταν, λέει, τώρα, για τα κοινά του Δήμου. Παρτάκιας. Χωσιάρης. Βολευτούλης. Έχοντας πάντα τη φιλοσοφία «κάπως να τη βγάλουμε κι εμείς, όπως όπως, πιο εύκολα και πιο κονομημένα».


                                  ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ!


Πηγή-sportdog



Read more...

- - - - - - - - - - - - Α Κ Υ Ρ Ο ! - - - - - - - - - - -

Οι αμετανόητοι πολιτικοί σφάζονται στα κανάλια κι αμελούν τη σωτηρία της πατρίδας που ήδη βρίσκεται σε χρεοκοπία-πτώχευση!


Δυστυχώς, εδώ και καιρό ο λαός οδεύει στην αύλακα της παρακμής. Ετσι είναι επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε όσα αναφέρει ο Περικλής προς τους Αθηναίους στον Επιτάφιο λόγο (Β 34-36): "Δεν λυπείται κανείς για όσα αγαθά δεν γνώρισε αλλά για όσα του αφαιρέθηκαν, ενώ τα είχε συνηθίσει".


Επίσης (Β 60-64): "η πόλη που ευδαιμονεί ως σύνολο ωφελεί περισσότερο τους ιδιώτες απ' όσο όταν ευτυχεί ο κάθε πολίτης, δυστυχεί όμως η πόλη. Ο θεωρούμενος ευτυχής, αν καταστραφεί η πατρίδα καταστρέφεται και αυτός αν κακοτυχεί σε ευτυχούσα, διασώζεται πολύ μάλλον". 

Ετσι το άκυρο στις εκλογές θα είναι ένα ηχηρό ράπισμα στους διεφθαρμένους πολιτικούς. Ισως αυτό αποτελέσει, έστω κι αργά, ένα μάθημα για αλλαγή νοοτροπίας».


Γ. Τρανταλίδης 
 

(ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΚΥΡΟ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ,  AND WE DON'T WANT THAT!)

 

Πηγή-ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


Read more...

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΥΨΟΥΣ 150.000 € ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΠΟΛΙΤΗ (ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ) ΑΝΘΙΜΟ, ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΥ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

                  Εν μέσω της οικονομικής κρίσης!!!

                                   "Papa-anthimo Moudjahidine"

«Δώρο» στο μητροπολίτη Ανθιμο, ύψους 150.000 ευρώ, εν μέσω της οικονομικής κρίσης εκταμιεύεται από το Δήμο Θεσσαλονίκης σε 3 δόσεις, από κονδύλια του υπουργείου Εσωτερικών, όπως διαβεβαιώνει ο απερχόμενος δήμαρχος Β. Παπαγεωργόπουλος. Στις σχετικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, αναφέρεται:

α) Απόφαση με αρ. 1269α/2008 «εγκρίνει ομόφωνα τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης ποσού 5.000 ευρώ στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης για εξωραϊστικές εργασίες του μητροπολιτικού ναού».
β) Απόφαση με αρ. 2469/2008 κατά πλειοψηφία «εγκρίνει τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης ποσού 20.000 ευρώ στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης για την κάλυψη δαπανών διοργάνωσης έκθεσης με έργα του Ευθυμίου Βαρλάμη και θέμα της το Αγιον Ορος».
γ) Απόφαση με αρ. 2172/2009 κατά πλειοψηφία «εγκρίνει την επιχορήγηση της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης με το ποσό των 50.000 ευρώ και για τις εκδηλώσεις α) συνέδριο νεολαίας, β) συνέδριο εφημερίων και γ) συνεδριακή εκδήλωση με πολυτέκνους», και
δ) Απόφαση με αρ. 1512/2010 κατά πλειοψηφία «εγκρίνει τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης ποσού 50.000 ευρώ στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης για τη διοργάνωση κατά το πρώτο εξάμηνο του 2010 πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων».
«Μας ήρθαν 150.000 ευρώ από την Αθήνα, από το υπουργείο Εσωτερικών καλοκαίρι του 2009, για να τα δώσουμε στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, αλλά επειδή είναι παράνομο να εμφανιστεί ο δήμος να λειτουργεί ως διαμεσολαβητής, εγκρίναμε αυτή τη διαδικασία τεμαχισμού των 150.000 ευρώ σε 3 δόσεις και να δοθούν υπό μορφή οικονομικής ενίσχυσης δράσεων της μητρόπολης», ήταν η απάντηση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, όταν ρωτήθηκε από την «Ε».
Και πρόσθεσε: «Δώσαμε τις 100.000 ευρώ και μένουν άλλες 50.000 που απομένει να δοθούν. Είναι χρήματα που δεν μας ανήκουν και η ηθική λέει ότι πρέπει να δοθούν από μας ή αυτόν που θα μας διαδεχθεί...».

Το ποσό δόθηκε ... επί κυβέρνησης Ν.Δ. για την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και για σκοπούς εξωραϊστικούς και καλλιτεχνικούς!.
 
                         (Ε ρε φάπες που θέλετε εσείς οι ακροδεξιοί)
 
 
Πηγή-seleo




Read more...