Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ!

Σου δίνω έξι, μου δίνεις έξι.
-Όχι! Μου δίνεις έξι, σου δίνω πέντε.
Μωρέ τι μας λες; Σου δίνω εγώ πέντε, μου δίνεις εσύ έξι.
- Α καλά! Μου δίνεις έξι και βλέπουμε.
Όχι, εσύ μου δίνεις έξι και βλέπουμε.
- Πρόσεξε μην ανοίξω το στόμα μου.
Εγώ να μην ανοίξω το στόμα μου.
Κάπου εδώ ολοκληρώθηκε η διαλεύκανση (!) του σκανδάλου Ζίμενς και έπεσαν οι διαφημίσεις

Αυτό που είναι απορίας άξιο είναι γιατί τα κανάλια έχουν τέτοια αγωνία για το σκάνδαλο Ζίμενς. 
Τι σημασία έχει αν το ΠΑΣΟΚ παραπέμψει πέντε γαλάζιους και η Νέα Δημοκρατία έξι πράσινους; Περιμένει κανείς να γίνει κανένα δικαστήριο, να παρθεί κάποια απόφαση και να μπει κανείς στη φυλακή;
Εδώ στο Βατοπέδι – το σκάνδαλο των σκανδάλων όχι προς τα ποσά αλλά ως προς την οσμή - οι φάκελοι έκλεισαν. Οι υπουργοί που παραπέμφθηκαν από την Βουλή δεν έχουν τελικά ποινικές ευθύνες, παραγράφησαν! 
Και οι μοναχοί – και οι βοηθοί τους- πήραν αναβολή ένα χρόνο για να μελετήσουν την υπόθεση καθότι όλους αυτούς τους μήνες που η υπόθεση τους ήταν στα πρωτοσέλιδα εκείνοι μελετούσαν τις γραφές. Και ήταν τόσο νωπό το Βατοπέδιο σκάνδαλο. Κάποιοι πλούτισαν - κάποιοι άλλοι αναστήθηκαν (πολεμώντας αυτούς που πλούτισαν). 
Και μια κυβέρνηση έπεσε μόλις πριν από 16 μήνες. 


      Στη Ζίμενς που ξεκινάει πριν 16 χρόνια (και βάλε) τι άκρη να βρεις; 
 Είναι κουραστικό να το επαναλαμβάνουμε αλλά πάρτε μόνο τις εκλογικές δαπάνες των κομμάτων την τελευταία 20ετία και δώστε της στον μπακάλη της γειτονιά σας. Δεν βγαίνουν τα νούμερα. Και ύστερα πάρτε τα περιουσιακά στοιχεία - αυτά έστω που έχουν κατατεθεί στην Βουλή μέσω των δηλώσεων Πόθεν έσχες - των υπουργών που χειρίστηκαν τους μεγάλους λογαριασμούς της Ζίμενς. 
Επίσης δεν βγαίνουν τα νούμερα (για τους περισσότερους). Και θυμηθείτε τις δηλώσεις των στελεχών της Ζίμενς που έχουν διαφύγει στο εξωτερικό για το «αναλογικό λάδωμα των κομμάτων». 


Ας σταματήσουμε να μαλώνουμε λοιπόν και ας ξαναδιαβάσουμε …. Πάγκαλο. 
Ο ελευσίνιος πολιτικός το είχε πει ξεκάθαρα και κάποιοι τον παρεξήγησαν: «Μαζί τα φάγαμε» (γαλάζιοι και πράσινοι υπουργοί)!


Πηγή - Protagon.gr